Stichting Het Kraaktheater


Welkom bij het Kraaktheater

Het Kaaktheater biedt artiesten, professioneel en amateur een podium. Het theater is gevestigd op Anti Kraak basis waardoor het theater af en toe genoodzaakt is om van locatie te wisselen. Tot nu toe is dit nog steeds gelukt. De behoefte naar een betaalbare speel of repetitie plek is groot, zo blijkt in de Gemeente Velsen, maar ook ver daarbuiten. Het Kraaktheater speelt hier goed op in door de kosten laag te houden waardoor het voor elke club mogelijk is om op te treden en het als gast leuk is om te komen kijken.

Ook wordt het Kraaktheater gebruikt als repetitie ruimte voor diverse verenigingen, clubs en scholen met mooie projecten. Wat dacht u van theater op locatie? Het Kraak Theater leent zich enkel voor theatrale/muzikale projecten. Feesten en partijen dat is niet waarvoor wij onze ruimtes beschikbaar stellen.

Wij verwelkomen u graag als speler of gast in ons theater!


De huidige locatie van het Kraaktheater is in een voormalige opvang voor kinderen met verschillende problematieken. Ook wel vroeger 'Het Witte Huis' genoemd.


Onze vorige locatie was in het voormalig Verzorgingstehuis Velserduin.  Zie onderstaande foto`s voor een kleine impressie.